"- Hát ez hihetetlen!
- Látod, ezért nem megy Neked."
Yoda (Star Wars)
Teremtő közvetítés 2015.07.20.

Egységes Nemzetté csak kézen fogva válhattok

Üdvözöllek Gyermekem, a Teremtő vagyok. Azért kértem, hogy figyelj most rám, mert esedékessé vált a Megbocsájtás napja. A Megbocsájtás napi Szer segít nektek a bennetek feszülő érzéseket oldani, eloszlatni. Azért szükséges ezen energetikai blokkokként megjelenő fájdalmakat letennetek, mert e nélkül elakadtok, és mint már sokadszor, most is falakba fogtok ütközni az összefogás helyett.

Amíg sérelmeitekbe kapaszkodtok, és ezzel magyarázzátok, hogy miért is nem fogjátok meg testvéreitek kezét, bizony csak hangzatos, felelőtlen kijelentéseket tesztek. Hangzatos, mert egyre-másra hangosabbnál hangosabban magyarázzátok miért is éreztek fájdalmat, miért látjátok indokoltnak, hogy másokat hibáztassatok és a saját felelősségetek alól kibújjatok. Míg másokra mutogatva toporogtok egyhelyben, közben újra és újra teremtitek a számotokra fájdalmas eseményeket, amelyekre ezután újra és újra mutogathattok, hogy „lám megmondtam, ezért vagy ő miattuk történnek a rossz dolgok, ezért nem lehet egységessé válni”.

Pedig, ha elengednétek és abbahagynátok sérelmeitek újrateremtését, hihetetlen energiákat tudnátok mozdítani, hogy a vágyott célotok megszülethessen. De amíg arra koncentráltok, amit nem akartok, addig miért gondoljátok, hogy olyanná válik az életetek, amelyet szeretnétek?

Miért gondoljátok, hogy az egymásra mutogatás, a gyűlölködés, a félelem a Ti kezetekben majd együttműködést, egységet szül? Egységesen féltek, egységesen mutogattok, egységesen hibáztattok másokat, egységesen gyűlölködtök, ez lenne a megoldás? Ugye érzed, hogy ez mennyire nem működik, nem vezet változáshoz? Hiszen évezredek óta ezt teszitek, ez történik ma is.

Ha így folytatjátok, miért gondoljátok, hogy változás lesz? Mindig lehet találni valamit, ami nem olyan, mint Te elvárod, valakit, aki más, mint Te. Akkor soha, de soha nem lesz egység köztetek? Miért? Miért arra figyelsz, ami más, miért nem akarod észrevenni azt, ami a másban ugyanolyan értékes, mint Te magad is vagy?

Drága Gyermek! Tán elfelejtetted, hogy minden, de minden Szeretet, Fény? A különbség, hogy éppen milyen szerepet vállalt, milyen feladatot teljesítesz. Amint mindenki teljesen egyformává válna, elveszne a fejlődés lehetősége. És Te, mint mindenki más itt e földön vagy szerte az Univerzumban feleslegessé válnál, nem lenne miért létezned. Létezésetek alapvető célja maga a fejlődés. Hogy legyen az bármilyen kiindulóponttal rendelkező Létező, elérje életében az öröm, boldogság, egészség, bőség állapotát. Ez a Te célod is. Ezt kellene észrevennetek. Erre kellene figyelnetek, erre kellene irányítani energiáitokat. És fel kellene ismernetek, hogy mindannyian ebben segítitek egymást. Ki így, ki úgy attól függően, hogy éppen milyen feladatot vállaltatok akár a Földbolygón, akár bárhol máshol a Világegyetemben.

Fogjátok meg egymás kezét, segítsetek begyógyítani évezredes sebeiteket, és teremtsétek meg azt a világot, amire szívetek mélyén vágytok. Segítsétek egymást a gyógyulásban!

Mag népe, Tudás hordozói! Engedjétek meg, hogy emlékezzetek. Engedjétek meg, hogy tudásotok újra felszínre törjön, hogy azután más népeknek is megtaníthassátok, átadhassátok mit vállaltatok. Tanítsátok a Szeretetet! Gyógyítsátok magatokat egymást segítve, hogy Nemzetetek sebei, sérelmei, fájdalmai is eltűnjenek, és már, mint tapasztalatokra emlékezzetek. Hiszen, ha nem teszitek meg, nem lesz egység köztetek, mert mindig lesz akire, vagy amire ujjal lehet mutogatni és hibáztatni azért, ami van. De Egységgé, egységes Nemzetté csak KÉZENFOGVA válhattok!

Tedd félre félelmed és nézz, lásd meg a másikban önmagad. Önmagad fényét, a Szeretetet, mely vezérel, hív és mutatja az utat. A Szeretet hangja az Én hangom, a Szeretet, aki Én vagyok Benned élek. Te is Szeretet, Te is Fény vagy! Ébredj! Ébredj Gyermek!

A Teremtő szavait Szilvi jegyezte le. 2015. július 20.