"- Hát ez hihetetlen!
- Látod, ezért nem megy Neked."
Yoda (Star Wars)
Jézus közvetítés 2015.04.28.

Komoly munkát végeztetek és még komolyabb feladatra kívánlak felkérni most Benneteket. A Bennetek a Spirituális Egység Tanácsaként ismert csoportot jelenti. Amint azt érzékeltétek, miközben lehoztátok az egyensúly energiákat és Babba is aktívan bekapcsolódott a folyamatba, egy olyan dolog történt, amire még mi sem számítottunk. Babba életre kelt, felgyorsult forgása. Ez némi aggodalomra is okot adhatna, de nincs félni valótok. Ezt a jelenséget csak azért mondtam el, hogy tudatosítsátok magatokban, nemcsak a Földön hoztok, idéztek elő változást munkátokkal, hanem Univerzumotokban is. Néhány bolygótok pályája módosult, lassult a forgás, és már kevesebb idő kell pár bolygónak, hogy fénylő Napotokat megkerülje. Ez olyan változásokat fog előidézni, ami majdan ki fog hatni, hatást gyakorol a Földre is. Azonban ez nem jelenlegi földi évszámaitokhoz, hanem eonokhoz köthető változás.

Hogy miért is beszélek róla most? Azért mert bár ezt a jelenséget a Ti szemetek ebben a testben nem valószínű, hogy látni fogja, azonban önvalótok tudatában van jelentőségével. Ha befelé fordulsz és figyelsz szíved szavára, akkor megérezheted, hogy miről is van szó.

Igen, igen. A csillagok időről időre ?elvándorolnak?, új utakat járnak be, ha ezt a Ti szemetekkel nézzük. A Mi szemünkkel azonban ez újabb csillagok, csillagrendszerek születését jelenti. Újabb teremtéseket, újabb csodákat! És ezt Nektek is köszönhetjük!

Ahogy emelkedik Földanya rezgése, úgy emeli a környezetét is. Nemcsak azokra a létezőkre gondoljatok, akik Földanya testén vagy testében különböző formákban élnek, vannak jelen, hanem az Őt körülvevő univerzális térre is. És Földanya rezgése csodálatosan emelkedik, amelyhez Babba energiája is egyre erőteljesebben kapcsolódik.

Hogy ez rátok nézve mit is jelent?

Gyermekem, ahogyan Te is, sokan kértétek tőlünk, hogy gyorsuljanak a változás folyamatai. A Vonzás Törvényét viszont mi sem tudjuk befolyásolni, a Ti együttes energiátok, rezgésetek változása, emelkedése segíthette csak és kizárólag ezt a folyamatot. És el kell, hogy mondjam: sikerrel jártatok! Babba forgásának gyorsulása gyorsabb teremtéseket eredményez életetekben. És most térjünk vissza arra, ahogyan az elején kezdtem. Nincs okotok aggodalomra, azonban javasolni szeretnénk, hogy figyeljetek oda tudatosabban energiáitokra, fókuszotokra, gondolataitokra. Mert a gyorsabb teremtés az bizony gyorsabb teremtés bármiről is legyen szó életetekben.

Nem arról van szó, hogy hamarabb manifesztálódik valami, mint ahogyan arra készen álltok, csupán azt, hogy hamarabb tudtok készen állni és ezzel gyorsíthatjátok a folyamatot. Arra kérlek Benneteket, hogy figyeljetek tudatosságotokra, szívetekre, és arra, hogy áramoltassátok azt az energiát magatokon keresztül, amit mi Istennek hívunk. Drága, tudom, hogy Istent magát nem tudod keresztül áramoltatni szíveden, de az ő jelenlétét, szeretetét igen. Hiszen isteniséged része maga Isten.

Arra kérsz, hogy szeretetet áramoltassunk?

Arra kérlek, hogy tudatosan áramoltassátok szereteteteket lehetőleg nap, mint nap. Arra kérlek, hogy engedjétek be mindennapjaitokba Istent, a szeretetet, és hagyjátok, hogy vezessen. Tudom, sokan beszélgettek és veszitek fel vele a kapcsolatot nap, mint nap és ez jó, de emellett is arra kérlek, hogy engedd be őt életed minden szegletébe, hogy szeretete áthathassa minden pillanatotokat. Ez nem azt jelenti, hogy Ti magatok eltűntök és lényetek esszenciája feledésbe vonul, hanem azt jelenti, hogy lényetek esszenciája kiegészül Istennel, az Ő szeretetével. Nem veszíted el önmagad, csak kiegészülsz azzal a részeddel, ami mindig is a Tiéd volt, ahogyan Te mindig is Isten része voltál. Arra kérlek, hogy tudatosan figyelj befelé, hogy tudatosan figyelj másokra, a környezetedre, hogy figyelj az érzéseidre, hogy érezz, érzékelj. Nem akarja senki sem átvenni az irányítást lényed felett, nem akarja Isten, hogy eltűnj, hogy megszűnj az lenni, aki valójában vagy. Arra kér, hogy valóban légy az, aki valójában vagy. (És azért én mondtam el, mert ma azt mondtad, hogy hiányolod a jelenlétem.)

Arra kértél feleljek, hogyan tudtok hatékonyabban, dinamikusabban fejlődni, haladni az utatokon. Erre az a válaszom, hogy Istennel, a Teremtővel tudsz, tudtok hatékonyan haladni, ha a célotok a változás, az emberek jólétének megteremtése, a szeretet megélése, az együtt-egymásért cselekvés megvalósítása. De ezt Te is nagyon jól tudod. Kedvesem, tudod, hogy a szeretet mindennek a kulcsa, és tudod, hogy népetek, lélekcsaládotok felvállalta, hogy megtanítja az embereket erre a tudásra. Itt az idő, egyre többen szomjazzák földeteken ezt a tudást! A csillagok a ?helyére? kerültek, a tudásotok aktiválódott. Építsétek be életetekbe, mindennapjaitokba, használjátok a tudást, hogy lámpásai lehessetek az embereknek. Ne csak tudjatok, tegyetek is, ?tegyétek a tudást?.

Babba eddig nem élt?

Babba eddig is létező volt, mint ahogyan most is az. Forgása gyorsult fel az egyensúly energiáknak köszönhetően. Nem csak a Ti csoportotok, azonban hangsúlyosan Ti is azon dolgoztatok, hogy ezek az energiák lehorgonyzásra kerüljenek. Azzal, hogy ez megtörtént Földanya rezgése ismét emelkedett. Ezt tudósaitok mérni tudják jelenleg használatos eszközeikkel. Ahogyan megváltozott Földanya rezgése, megváltozott az is, amit kisugárzik magából. Ehhez kapcsolódik az a tudás, ami aktiválódott Bennetek és a horgonyzás után folyamatosan aktiválódik az emberekben: Babba létezik. Valóság. És ezzel elkezdődött az Univerzumotoknak kiegyensúlyozása is, hiszen Nap Apa mellett ezzel életre kelhetett Nap Anya, azaz Babba. És ennek köszönhetően gyorsult fel forgása.

A megváltozott energiák változást generálnak a környezetükben, amire választ adnak a környezetben lévők. Jelen esetben a csillagok, a bolygók, az égitestek. És a rajta élő létezők is.

Mi lesz a Holddal?

A Hold az az égitestetek, ami valójában nem hozzátok tartozik. Erről már vannak információitok, de ami a lényegét illeti, Földetekre gyakorolt környezeti hatása nem szűnik meg, míg a Földetek vonzásában kering. És még jó ideig társa marad.

Visszatérve a kérésünkre. Arra kérünk Benneteket, hogy figyeljetek befelé, hogy segítsétek egymást és együtt haladjatok az úton. Már, ami a nagy változásokat illeti. Arra kérünk, hogy közben ne hanyagoljátok el saját fejlődéseteket sem. Mert azok, akik nem tapasztalják meg saját életükben hatalmukat, azok nem tudnak utat mutatni másoknak. És arra is kérünk, hogy amikor sokan haladtok együtt és megtorpantok, mert úgy tűnik, hogy más célok felé vezetnek Benneteket, akkor ismét csak figyeljetek befelé, és engedjétek magatokon átáramlani a megoldások energiáját. A megoldások felé mindig a szeretet visz, ha a célotok is a szeretetet képviseli. A Szeretet, sosem kéri tőletek azt, hogy öljetek, azt azonban kéri, hogy védd az Életet. Tiszteld a létezőt, legyen annak bármilyen formája, hiszen feladatot végez ő is, és lénye mögött, ha nem is látszik azonnal, de ott húzódik a szeretet.

A közvetítést lejegyezte: Szilvi