"- Hát ez hihetetlen!
- Látod, ezért nem megy Neked."
Yoda (Star Wars)
Ízisz kódok

Üdvözöllek gyermekem! Ízisz vagyok.

Eljött az idő, megértetek és felkészültetek arra, hogy szívetek lángja összeforrjon azzal a női energiamintával is, amit Ti most Ízisz kódoknak hívtok. A női energiák azon mintájáról van szó, melynek ereje gyógyítja, és ha szükséges harcra is hívja a szíveteket. A gyógyítás minden megsebzett női mintára szól, minden olyan tapasztalás felülírására, amely női mivoltotokban gyengített vagy akadályozott benneteket.

A női mibenlét nem egyszerűen azt jelenti, hogy olyan testbe születtetek le, amely képes reprodukálni önmagát, képes egy másik életet is manifesztálni, hanem olyan minőségeket, tulajdonságokat is jelent, amely az élet védelméről szól. Az élet minőségének gyógyításáról, legyen az egyetlen személy, vagy család amelyben élsz, vagy az a közösség amelyben szolgálatot teljesítesz, vagy az a haza, melynek értékei eltolődtak az élet szeretetéről, Földanya szeretetéről, a vele együtt való létezésről.

Szívetek már felkészült a feladatra, és lelketek is engedélyt adott, hogy ez a minőség újra bekódolódjon rendszeretekbe, és ott aktiválódva, miután meggyógyította sebeiteket minden szívdobbanással érezzétek és szórjátok a Világban az ÉLET szeretetét. Azt a szeretetet, amit akkor éreztek, ha tükörbe néztek és látjátok azokat a csodákat, akik Ti magatok vagytok, amit akkor éreztek, amikor belenéztek társatok, vagy más emberek szemébe és meglátjátok az ő csodájukat! Azt a szeretetet, amit akkor éreztek, amikor látjátok és érzitek a friss levegőt, a kék eget, a napsugarakat, vagy a lágy esőt, a szelet, a növényeket, fákat, állatokat, dombokat és hegyeket, a folyókat, nagy vizeket, az épületeket és mindent, ami az Életet jelenti.

Szívetek harcolni fog az életért, ha azt érzi, hogy elbillen az egyensúly, és a szeretetetek erejével küzdeni fog, védeni, óvni fogja a harmóniát, melynek szerves részei vagytok már Ti magatok is.

Csak engednetek kell, csak engednetek

...

És a kódok feltárulnak, kilépnek Gaia testéből és energiarendszeréből, áthaladva azokon, akik szintén hordozói, és felerősödve eljut minden szívhez, minden lélekhez, akik készek rá.És Ti mind készen álltok!

...

Most kérlek nagy levegőt vegyetek, és lazítsátok testetek, hogy az aktválás könnyen, gyorsan, akadálymentesen történhessen. Mélyen lélegezzetek!

(Nekem úgy mutatja, hogy ahogy engedélyezzük a folyamatot, sűrű, smaragdzöld és arany fény áramlik át rajtunka Földből, nagy erővel, mint valami gázkitörés. A térben megjelennek különböző szimbólumok, ezek megtalálják bennünk a helyüket szívcsakráinkban, majd a lélegzésnél, ahogy dobog a szívünk, úgy kezd lüktetni a már lecsendesedett, de még mindig áramló zöld-arany fény, ami feltölti a szimbólumokat, azok átveszik a fényt és együtt kezdenek lüktetni, dobogni szívünkkel. Gyönyörűek vagyunk!)

...

Az aktiválás befejeződött. Elkezdődött a gyógyítás. Kérlek továbbra is figyeljetek befelé és kövessétek, mit szívetek súg. És, ha azt halljátok, hogy "szeressetek!", engedjétek meg, hogy szívetek, lényetek szeretete átjárjon, majd hagyjátok, hogy minden szívdobbanásotokkal terjedjen, és szeretetetek átjárja a környezeteteket, országotokat, földrészeteket és az egész Földet.

Ízisz vagyok, tisztellek és szeretlek Mindannyiótokat!

Lejegyezte: Szilvi