"- Hát ez hihetetlen!
- Látod, ezért nem megy Neked."
Yoda (Star Wars)
Atlantiszi cselekvő energiák lehorgonyzása

Már nagyon vártunk Benneteket Gyermekeim, Isten Áldása rajtatok! A Szent Korona szólok most Hozzátok.

Atlantisz. Ugye emlékeztek rá. Érzitek. Tudjátok, hogy részetek volt benne. Tudjátok, hogy éltetek ott. Élveztétek energiáit, használtátok a tudást és a bölcsességet. Mindaddig, míg szükség volt erre. Míg szükségetek volt rá. Aztán jött az alászállás. Erre is emlékeztek, és rajtatok kívül még sokan mások is. A fájdalomra, ami akkor ért Benneteket, amikor láttátok szeretett Atlantiszotok bukását, süllyedését. Most arra kérlek Benneteket, hogy akiben még ez fájdalmat okoz, vegyen nagy levegőt, és fújja ki.

Gyermekeim, a változásra, ami akkor történt szükség volt. Mindannyian tudtátok mi az ára annak, hogy megmentsük, megmentsétek Földanyát. Mert az ára Földanya volt. Vagy Atlantisz, vagy Földanya. Meghoztátok a döntést. Azt a döntést, amit vállaltatok. De ez már a múlt, és mint ahogy a múltat, ideje, ezt is elengedni és lezárni. Drága Fénymunkások, csak a feladatotokat végeztétek. Azt, amire szükség volt. És most arra kérünk, arra kérlek Benneteket, hogy végezzétek a mostani feladatotokat is.

Atlantisz energiái átöröklődtek, mint tudjátok, rengeteg kristály zárja magába a tudást. Ezekből a kristályokból már jó néhány aktiválódott. Most a cselekvő kristályokon a sor. Ezek a kristályok azok, amik, hogy úgy mondjam, nem fognak Benneteket békén hagyni. Egyszerűen az a dolga ennek az energiának, hogy noszogasson Benneteket, hogy lökdössön, hogy odarakjon, odategyen a feladatotok elé, a feladatotokhoz, és addig ne hagyjon békén, amíg el nem indultok. No, ne ijedjetek meg, semmilyen erőszak nincs benne. Ezt is felvállaltátok, ezt is tudtátok, hogy erre is sor fog kerülni, és most eljött az ideje.

Kérlek Benneteket, vegyetek egy nagy levegőt, fújjátok ki, és engedjétek meg magatoknak, hogy a távozó energiákkal együtt elhagyja testeteket, energiarendszereteket minden kétkedés, minden hárítás, minden halogatás, minden „nem vagyok én méltó erre a feladatra”, gondolat, minden „miért én?”, minden félelem, minden fájdalom. Kérlek, engedjétek meg, hogy kitisztítsuk ennek a helyét. Kérjük, engedjétek meg, hogy levegyük vállatokról ezt a terhet. Kérlek, engedjétek meg, hogy kitisztuljon az energiarendszeretekből, hogy elhagyja azt, akik Vagytok.

Köszönjük!

Most lassan, szépen lassan érkeznek a cselekvő energiák. Kérünk, lazítsátok el testeteket. Érezhettek tompa nyomást a Szívcsakra felső részében, vállgödreitekben. Akinek kicsit hányingert okoz, annak javasoljuk, hogy ismét vegyen egy nagy levegőt.

Erőteljesebb energiákról van szó, amelyekre azért van szükség, mert az elkövetkezendő időkben, és most napokról beszélünk, felerősödnek a változások. A cselekvő energiák nemsokára kapcsolódni fognak Jézus Húsvéti Feltámadási energiáival. Ez sok emberben zavart kelthet. Sokan érezhetik azt, hogy valamit nagyon gyorsan tenniük kell, és sokan nem fogják tudni, hogy mit tegyenek, csak azt, hogy valamit nagyon csinálniuk kell.

Ebben az időben, ezeken a napokon kérlek, fokozottan figyeljetek egyensúlyotokra. Figyeljetek arra, amit éreztek, figyeljetek Szívetek szavára. Az ész, az ego, az agy nem minden esetben fogja érteni, fogja tudni, hogy mi az, ami történni fog, történik vele. Ezt ezért mondjuk el Nektek, hogy tisztában legyetek az eseményekkel. Az eseményekkel, amelyek felgyorsulnak és áprilisban kicsúcsosodnak, kiteljesednek. Itt lesz az idő. Az az idő, amire már oly régóta vártok.

Kérlek, erősítsétek meg a Földeléseteket.

Földanya elérkezett arra az időre, ahhoz a pillanathoz, amikor megrázza magát. Amikor leráz magáról olyan dolgokat, amelyekre már nincsen szüksége. Tudni fogjátok, érezni fogjátok annak a napnak a jelentőségét. Mert már itt van közel. Sokat dolgoztatok azon és azért, hogy ez a nap a lehető legkevesebb fájdalommal és áldozattal járjon. És Mi igyekszünk, hogy a teremtésetek valóra váljon. De kérünk, segítsetek! Szükség van az energiátokra, a szeretetetekre, a bátorságotokra és a hitetekre. Szükség van arra, hogy tudjátok, hogy kik vagytok és, hogy miért jöttetek a Földre, hogy miért vagytok itt, hogy mi a feladatotok. Maradjatok egyensúlyotokban bármi is történik. Szükség van Rátok!

Az energiák beépülése folyamatban van. Lassan érezhetitek, ahogy aktiválódik. Ha úgy érzitek, hogy egyszerre, hogy egyik pillanatról a másikra sok az energia, akkor, ahogy szoktátok, földeljetek és szeretettel küldjétek Földanyának. Ő beépíti és felhasználja, hisz arra, amire készül, szüksége is lesz erre.

Megrázza magát a Föld. Ez egy kicsit félelmetesen is hangzik. De ne aggódjatok, minden úgy történik, ahogyan történnie kell, és ahogy az a legjobb lesz mindannyiótoknak.

Most Földanya kiegyenlíti az energiáitokat.

Érzitek, ahogy mosolyog? Érzitek, ahogy átölel? Érzitek a szeretetét? És érzitek a MI szeretetünket, a hálánkat, a tiszteletünket, amiért felvállaltátok a feladatot? Mi bátor, bátor Gyermekeink!

Mélységesen szeretünk Benneteket!

Kérünk, folytassátok a munkát hittel, szeretettel, bizalommal, és ne kétkedjetek Magatokban, hiszen Ti mind erős, gyönyörű, független Fénymunkások, Fényharcosok vagytok, akik a szeretet zászlaját viszik, lobogtatják, és mutatják az irányt mások előtt.

Szeretünk Benneteket! Nem tudom elégszer mondani, nem tudom elégszer hangsúlyozni!

Az energiák lassan csitulni kezdenek, de beépülésük még eltart egy darabig. Ha hagyjátok, akkor mihamarább.

Most elköszönök. Örvend a szívünk és a lelkünk, amiért összegyűltetek, és amiért végzitek a feladatot. Mélységes hálával és tisztelettel, szeretettel a Szent Korona vagyok.

Budapest, 2012.04.04. Elhangzott a Mackó csoportban, S. K. Szilvia-Netheraldin közvetítésében. Örömteli szép napot! :)