Energiagyógyász, szeretettréner

Az energiagyógyászat mára egyre népszerűbb gyógyulási, gyógyítási technika. Sikeresen hozzájárul a test fizikai állapotának jelentős javulásához, gyógyulásához és a lélek problémáinak feloldásához

Ha az ember egészséges, akkor fizikai teste és lelke, energiarendszere egyensúlyban van. Ha ez a harmónia felborul, akkor előbb vagy utóbb, de megjelenik életünkben a betegség. Testünk egy tükör, amely folyamatosan reagál minden minket ért hatásra. Ezek az események a lelkünkön keresztül mindig valamilyen nyomot hagynak – elsősorban az energiatestünkben (az energiatestünk, energiamezőnk, energiarendszerünk egyik láthatóvá tehető része az auránk). A betegségek lenyomata először az energiarendszerben lesz „látható”, majd – ha ez onnan nem kerül kioldásra – megjelenik a fizikai testben is.

Az energiagyógyászat az energiatesttel dolgozik, a fizikai testben kialakult betegségek, vagy más, az életünkben elakadást okozó, problémás terület vagy folyamat mentén. A kezelés során oldásokkal, tisztításokkal eltávolítjuk a betegségek lenyomatait, és mindig megkeressük az azokat kiváltó okokat is. Ha az okot megszüntetjük, akkor eltűnik az okozat, vagyis a kiváltott baj is. A gyógyító energiákkal való kezelések során tehát jobban megértjük betegségünk kialakulásának okát, így az energiatesten végzett oldások, tisztítások, feltöltések valóban hatékonyak lehetnek. Ezen kívül különböző fizikai, mentális gyakorlatok, és házi feladatok is segíthetnek a minél gyorsabb gyógyulás eléréséhez.

A kezelés során sokszor sikerül felvenni a kapcsolatot a kezelés alatt álló égi segítőivel, így a magasabb szempontból megvilágított helyzet gyorsítja a megértést, ezért hamarabb létrejöhet a gyógyulás.

Valójában tehát nem csak az energiatestben, hanem a segítséget kérő lelkében is törekszünk az egyensúly, harmónia visszaállítására. Így a kezelések alatt az energiarendszerünk tisztulása mellett gyógyul a fizikai test és természetesen a lélek is, amelynek eredménye, hogy visszanyerjük alapállapotunkat: az egészséget.

A kezelést bármilyen testi vagy lelki probléma esetén érdemes kipróbálni.

Azonban tudom, hogy a gyógyuláshoz egyedül kevés vagyok. Nem vagyok varázsló. Kell hozzá az is, aki segítséget kér. Mert, hiába mutatok és tanítok bármennyi módszert, eszközt, technikát, ha a segítséget kérő nem akar, nem érzi, nem vágyik szívéből gyógyulásra. Addig, amíg ő nem dönt az Élet mellett, maximum tűzoltásra, átmeneti fájdalomcsillapításra, rövid ideig tartó egészségesebb időszakok megélésére lehet jó bármely gyógyítási technika, így az energiagyógyászat is.

Abban a pillanatban azonban, ahogy szívéből hozza meg döntését és együtt működik, megtaláljuk a betegségek, lelki problémák kiváltó okait is. Ezek oldásával, elengedésével, tisztításával, az energiák, az energiarendszer és közben a tudatunk tudatos használatával megteremthetjük magunknak az örömteli, feltétel nélküli szereteten/szerelmen alapuló, boldog, egészséges, bőségben megélt mindennapjainkat.

Bár az energiagyógyászat sok esetben önmagában is elégséges gyógymód, nem az orvosi kezelések helyett, hanem, azok kiegészítésére ajánlom.

Szilvi